Büyükşehir Belediyesi, baharın gelişiyle başladığı çalışma kapsamında Arifiye, Erenler ve Adapazarı’ndaki 3 farklı noktada yaya geçitlerini ve bordürleri yeniden boyayıp onarıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Koordinasyon Dairesi ekiplerince başlatılan yaya geçitleri ve bordürlerin boyama çalışmaları trafik akışının yoğun olduğu bölgeler başta olmak üzere tüm şehirde yapılacak. Ekipler, yayaların güvenliğini sağlamak ve trafiği daha düzenli hale getirmek için yoğun bir mesai harcıyor.

Yenikent bölgesi
Camili-Yenikent bölgesinde kış aylarında deforme olan bordürlerin bakımları yapılıyor, boyama işlemi gerçekleştiriliyor. Bordür boyama işlemleri araç sürücüleri için uyarıcı olurken aynı zamanda şehir estetiğine katkı sağlıyor. İşlemler bahar döneminin gelmesiyle hızlandı.

Şehrin tamamını kapsayacak
Yavuz Sultan Selim Caddesi ve Ankara Caddesi'nde yeni yaya geçitleri hazırlandı, bölge trafiğinin sağlıklı işlemesi ve düzenin sağlanmasına önemli bir katkı sunuldu. Trafik Şubesi Ekiperi, Sakarya’daki tüm yaya geçitlerini yenilemek ve bordürlerin onarımı için sezon boyunca çalışacak.