Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerde başlattığı V Kanal imalatına devam ediyor. Bu kapsamda Geyve Saraçlı Mahallesi’nde gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda bin 900 metrelik güzergâh daha güvenli hale getirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı kırsal mahallelerde gerçekleştirdiği V kanal çalışmalarına devam ediyor. Gerçekleştirilen çalışmalar sonrasında Geyve ilçesi Saraçlı Mahallesi’nde V kanal imalatları tamamlanarak bin 900 metrelik güzergâh yeni yüzüne kavuşturuldu ve daha güvenli hale getirildi.

Hayırlı olsun
V kanal çalışmaları ile yağışlarda su birikintilerinin önüne geçildiğine, yağmursularının yola zarar vermesini engellediğine yer verilen açıklamada şu ifadeler yer aldı: “V kanal çalışmalarımızla yolların ömrünü uzatıyor, yağmursularıyla taşınan malzemelerin tahliyesini kolaylıkla yapabiliyoruz. Kırsal mahallelerde başlattığımız çalışmalar neticesinde Geyve Saraçlı Mahallesi’nde bin 900 metrelik güzergâhta V kanal imalatını tamamladık. Çalışmalarımız şehir genelinde devam edecek. Mahallelerimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyoruz” denildi.