Büyükşehir Belediyesi Yeni Bosna Caddesi ile Adnan Menderes Caddesi’nde planlı yol bakım çalışmaları gerçekleştirecek. 18-20 Temmuz tarihlerinde saat 19.30 ile 06.30 arasında yapılacak çalışmalar kapsamında güzergâh kısmi olarak trafiğe kapatılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehir genelinde sürdürdüğü plan dahilindeki yol bakım onarım ve asfalt yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Yol Bakım ve Asfalt Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler 18-20 Temmuz tarihleri arasında Adapazarı Yeni Bosna Caddesi’nin 750 metrelik kısmı ve Adnan Menderes Caddesi’nin 350 metrelik kısmında yenileme çalışması gerçekleştirecek. Saat 19.30 ile 06.30 aralarında gerçekleştirilecek yenileme çalışmaları kapsamında güzergahlar trafiğe kapatılacak. Büyükşehir Belediyesi yaptığı açıklamayla sürücüleri alternatif güzergahları tercih etmeleri konusunda uyardı.