Büyükşehir Belediyesi, SAÜ ve SUBÜ’yü kazanarak kayıt yaptırmak için şehre gelen öğrencileri karşıladı. Tanıtım kitapçıklarının yanı sıra şehre dair bilgilerin yer aldığı kare kodla hazırlanan kartvizitler öğrencilere hediye edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakarya Üniversitesi ve Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesine farklı şehirlerden kayıt olmak için gelen öğrencileri karşıladı. Büyükşehir Belediyesi tarafından şehirlerarası otobüs terminalinde kurulan stantta şehre dair bilgiler öğrencilerle paylaşıldı. Sakarya’nın tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra şehir içi ulaşım, sosyal donatı alanları ve eğitim, kültür ve sanat merkezlerinin yer aldığı kare kodlu kartvizitler ile tanıtım materyallerinin olduğu çantalar öğrencilere hediye edildi.

Öğrenci dostu şehir Sakarya
Öğrenci dostu şehir Sakarya’da öğrencilerin eğitim aldığı süre boyunca en güzel şekilde ağırlanacağına yer verilen açıklamada, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’nin ‘Sakarya sizin eviniz, dünyayı misafir ederiz’ sözünden hareketle öğrenci kardeşlerimizi şehrimize ilk ayak bastıkları anda karşılıyoruz. Şehrimizin sosyal, kültür, sanat ve turizm alanlarına ilişkin bilgiler paylaşıyor, Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerini anlatıyoruz. Öğrencilerimizin buradaki yaşamlarını kolaylaştıracak tüm bilgileri kendilerine aktarıyoruz. Bu vesileyle üniversite hayatına başlayacak tüm öğrenci kardeşlerimize eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.