Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden gelen yetkililere Tıp Merkezi ile ilgili bilgi verdiklerini belirten Sarı, “Meslektaşlarımız, belediye bünyesinde kurmayı düşündükleri tıp merkezi için araştırma yaptı. Yılda yüz binden fazla hemşerimize sağlık hizmeti sunduğumuz Tıp Merkezi’miz Türkiye’ye örnek oluyor” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Tıp Merkezi, diğer büyükşehirlere örnek oluyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden gelen yetkililere Tıp Merkezi ile ilgili bilgi verdiklerini açıklayan Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Aydın Sarı, “Yılda yüz binden fazla hemşerimize sağlık hizmeti sunduğumuz Tıp Merkezi’miz, Türkiye’ye örnek oluyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden gelen meslektaşlarımız, belediye bünyesinde kurmayı düşündükleri tıp merkezi için araştırma yaptı. Heyete, Tıp Merkezi’nin yapısı ve işleyişi ile ilgili gereli bilgileri verdik” diye konuştu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Serpil Aykurt ise örnek çalışmalarından dolayı Sakarya Büyükşehir Belediyesi’ni tebrik ettiklerini belirterek, gerçekleştirilen işbirliği için Aydın Sarı’ya teşekkür etti.