Büyükşehir Tıp Merkezi Şifa Dağıtıyor

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası kapsamında sağlık personelleri ile buluşma düzenledi. Orman Park’ta gerçekleştirilen programa Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Uzm. Dr. Aydın Sarı ve Tıp Merkezi’nde görevli sağlık personelleri katıldı.

Birlikte Şifa Dağıtıyoruz
Aydın Sarı, “Vatandaşlarımıza fayda sağlamak adına önemli bir mesleği ifa ediyoruz. Tıp Merkezimizde binlerce hastaya şifa olmaya çalışıyoruz. Zaman zaman zorluklarla karşılaşabiliyoruz. Ancak birlik ve beraberliğimiz ile güçleniyor, ekip çalışması ile işlerimizi sonuca erdirebiliyoruz. Bu anlamda Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu bizlere her zaman destek veriyor. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.