Büyükşehir Belediyesi ‘Sokakta Kimse Kalmasın’ sloganı ile sokakta kalan, kimsesiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda soğuk havaların etkisini hissettirmeye başlamasıyla birlikte ‘Sokakta Kimse Kalmasın’ sloganıyla yürütülen çalışma başlatıldı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, kimsesiz ve sokakta yaşamak durumunda kalan vatandaşların Büyükşehir Belediyesi’ne bildirilmesi için çağrıda bulunuldu.

Ekipler 24 saat sahada
Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Soğuk havaların etkisini hissettirmeye başlamasıyla ‘Sokakta Kimse Kalmasın’ projemizi başlattık. Ekiplerimiz ihtiyaç sahibi ve kimsesiz vatandaşlarımıza ulaşıyor. Şehir merkezi başta olmak üzere Gar binası, Büyükşehir Terminali, hastaneler ve diğer noktalar 24 saat denetim altında tutuluyor. İhtiyaç sahiplerine daha hızlı ve sağlıklı ulaşım için duyarlı hemşerilerimizin yardımını bekliyoruz. Vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyesi 444 40 54, ALO 153 Çözüm Masası ve ALO Zabıta 277 54 10 telefon numaralarını arayarak bizlere ulaşabilirler. İhtiyaç sahibi kardeşlerimizin bilgilerini bizimle paylaşabilirler” denildi.