Büyükşehir Belediyesi sokağa çıkma yasağının uygulandığı şehrimizde vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Büyükşehir Zabıta ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri çağrı merkezine gelen talepler doğrultusunda ihtiyaç sahiplerine ücretsiz ekmek dağıtımı gerçekleştirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, İçişleri Bakanlığı tarafından verilen ve içerisinde Sakarya’nın da bulunduğu 31 ilde 12 Nisan Pazar 24.00’a kadar sürecek sokağa çıkma yasağı dolayısıyla vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Zabıta ekipleri ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından acil ihtiyaçları olan vatandaşların ihtiyaçları giderildi. Çağrı merkezine gelen ekmek taleplerine kayıtsız kalmayan Büyükşehir, yardıma muhtaç vatandaşlara ücretsiz ekmek dağıtırken hasta olan vatandaşları ise Zabıta ekipleri Toyota Hastanesi Acil Servisine bırakıldı.

Ekmek dağıtımı yapıldı
Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Zabıta ekiplerimiz ve Sosyal Hizmetler ekiplerimiz tarafından mahalle mahalle gezilerek vatandaşlara ekmek dağıtımı gerçekleştirildi. Dağıtım esnasında Zabıta ekipleri sosyal mesafe kurallarına uyulması noktasında azami gayret gösterdi. İki gün için uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı süresince ekiplerimiz tarafından çağır merkezimize gelen talepler doğrultusunda vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.