Büyükşehir Belediyesi, üniversite eğitimi için şehrimize gelen Tıp Fakültesi öğrencilerine yönelik şehir tanıtımı gerçekleştirildi. Sakarya Üniversitesi Turgut Özal Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen oryantasyon eğitimine, konuşmacı olarak Büyükşehir Turizm ve Tanıtım Müdürlüğü’nde görevli Sanat Tarihçisi Hülya Rahman katıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, üniversite eğitimi için Sakarya’ya gelen öğrencilere yönelik bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor. Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencilerine yönelik düzenlenen oryantasyon eğitiminde, Büyükşehir’de görevli Sanat Tarihçisi Hülya Rahman tarafından şehir tanıtımı gerçekleştirildi. Sakarya Üniversitesi Turgut Özal Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitime, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamza Al, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özer Uygun, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Karabay ve öğrenciler katıldı.

Sakarya geleneksel kodlarını korumaya devam ediyor
Programda Sakarya’nın doğası, tarihi, spor alanları ve turizmi başta olmak üzere birçok başlıkta sunum gerçekleştiren Hülya Rahman, Sakarya’nın kültür mirasına sahip çıkarak geleneksel kodlarını korumaya devam eden, aynı zamanda modern çağın getirmiş olduğu profesyonel belediyecilik anlayışıyla vatandaşın ihtiyaçlarına cevap veren bir şehir konumunda olduğunu belirtti. Oldukça detaylı bir sunumun gerçekleştirildiği programda, verilen bilgiler öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı.