Büyükşehir Meclisi 10 Ekim Pazartesi günü toplanıyor. Toplantıda 63 gündem maddesi karara bağlanacak. Sakarya’nın kültürel çeşitliliğini yansıtacak kültür köyü projesi için Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği ile ortak proje yarışması düzenlenmesi için de Başkan Yüce meclis üyelerinden yetki alacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı, 10 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilecek. Sosyal Gelişim Merkezi Konferans Salonu’nda, saat 14.00’da başlayacak toplantıda komisyon raporları, imar planı değişiklikleri ve ilçe belediye meclis kararları gündeme gelecek. Meclis üyeleri 63 gündem maddesini karara bağlayacak.

Kültür Köyü için proje yarışması
Meclis üyelerinin bir önceki oturuma ait komisyon raporlarını ve ilçe belediyelerinden Büyükşehir Meclisi’ne gelen kararları oylayacağı toplantıda, Hatay’ın İskenderun Belediyesi ile kardeş şehir protokolünün imzalanması için Başkan Ekrem Yüce’ye yetki verilecek. Sakarya’nın kültürel çeşitliliğini yansıtacak kültür köyü projesi için Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği ile ortak proje yarışması düzenlenmesi için de Başkan Yüce meclis üyelerinden yetki alacak.