Büyükşehir Belediyesi, Kaynarca-Karasu ilçelerinde toplamda 36 kilometreyi kapsayan güzergâhta asfalt serim işlemlerine devam ediyor. Asfaltlama işlemlerinin sonunda bölgenin ulaşımını rahatlatacak ve çehresini yenileyecek grup yolu vatandaşların hizmetine sunulacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şehri ilmek ilmek işliyor. ‘Asfaltsız yol kalmayacak’ hedefiyle 2022 yılında sürdürdüğü çalışmalarla 505 bin ton asfaltı yollarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi 7/24 mesai anlayışıyla çalışıyor. Çalışmaların son adresi geçtiğimiz Kaynarca-Karasu ilçelerini kapsayan toplam 36 kilometrelik güzergahta asfalt serim işlemleri tüm hızıyla devam ediyor.

25 kilometrelik kısım tamamlandı
Kaynarca ve Karasu ilçelerini kapsayan çalışmalarda Kalburcu, Eğrioğlu, Akbaşlı, Müezzinler ve Okçular mahallelerini kapsayan 36 kilometrelik güzergahın 25 kilometrelik kısmı 33 bin ton asfalt kullanılarak yenilendi. Çalışmalar sonlandığı zaman bölgenin trafiğini rahatlatacak ve çehresini yenileyecek grup yolu vatandaşların hizmetine sunulacak. Vatandaşlar Kaynarca’ya yakışacak, mahalleler arası hızlı, güvenli ve modern bir yola kavuşacak.

Çalışmalar şehrimizin birçok noktasında devam edecektir
Çalışmalarla ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, “Ekiplerimiz tarafından program dâhilinde sürdürülen asfalt çalışmaları hummalı bir şekilde devam ediyor. Son olarak Kaynarca ilçemizde devam eden çalışmalar,  Kalburcu, Eğrioğlu, Akbaşlı, Müezzinler ve Okçular mahallelerini kapsayacak şekilde asfalt serim işlemlerimiz devam ediyor. Grup yolunun 25 kilometrelik kısmını 33 bin ton asfalt kullanarak yeniledik. Şehrimizin birçok noktasında gerçekleştirilen çalışmalarımız, havaların elverişli olduğu müddetçe devam edecektir” ifadeleri kullanıldı.