Büyükşehir Hentbol Takımı’nın EHF European Cup’ta rakibi belli oldu. EHF European Cup 2. turda Norveç temsilcisi Sandefjord Handball ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz ilk maçını 14-15 Ekim tarihlerinde Norveç'te oynayacak. Müsabakalara mutlak galibiyet hedefiyle çıkacak olan temsilcimiz, rövanş karşılaşmasını ise 21-22 Ekim tarihlerinde Sakarya'da oynayacak.

Bu yıl şehrimizi ve ülkemizi EHF European Cup’ta temsil edecek Büyükşehir Hentbol Takımı’nın rakibi belli oldu. EHF European Cup 2. turda Norveç temsilcisi Sandefjord Handball ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz, ilk maçını 14-15 Ekim tarihlerinde Norveç'te oynayacak. Müsabakalara mutlak galibiyet hedefiyle çıkacak olan temsilcimiz, rövanş karşılaşmasını ise 21-22 Ekim tarihlerinde Sakarya'da oynayacak.

 İskandinav ekolünün güçlü temsilcilerinden
Sandefjord Handball takımı Norveç Süper Ligi’ni geçen sezon üçüncü olarak tamamladı.1986 yılında kurulan kulüp, özellikle 1998-2006 yılları arasındaki Norveç'te elde ettikleri lig ve kupa şampiyonlukları ile hafızalarda yer aldı. İskandinav ekolünün güçlü temsilcilerinden biri olan ve genç dinamik kadroya sahip olan Norveç takımı ile spor severleri mücadele dozu yüksek bir 2. tur maçları bekliyor.