Büyükşehir Hentbol Takımı, ligin 5. haftasında Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni konuk edecek. Maç öncesi açıklamalarda bulunan Baş Antrenör Mehmet Fatih Işık, “Evimizde Trabzon Büyükşehir Belediyesini konuk edeceğiz. Bu karşılaşmayı da kazanarak 5’te 5 ile yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hentbol Takımı, Hentbol Erkekler Süper Ligi’nin 5. haftasında evinde konuk edeceği Trabzon Büyükşehir Belediyesi karşılaşması için hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde ilk 4 haftayı kayıpsız geçen ve puan tablosunun zirvesinde yer alan Büyükşehir, galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

3 haftalık milli aranın ardından tekrar lige odaklanan Büyükşehir, 22 Ekim Cumartesi günü Serdivan Spor Salonu’nda saat 17.00’da Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni konuk edecek. Karşılaşma öncesi hazırlıklarını sürdüren Büyükşehir’de Baş Antrenör Mehmet Fatih Işık ve sporcu Sedat Yıldırım, açıklamalarda bulundu.

Hedefimiz galibiyet
A Milli Hentbol Takımı’na davet alan ve 3 haftalık arada milli takımla olan Sedat Yıldırım, milli formayı taşımaktan büyük gurur ve mutluluk duyduğunu ifade ederek, genç bir takım olduklarını ilerleyen süreçte çok daha iyi bir milli takım olacağını söyledi.

Yıldırım, Süper Lige de çok iyi bir giriş yaptıklarını belirterek, “Takım olarak emin adımlarla ilerliyoruz ve sağlam bir antrenman süreci geçiriyoruz. Hocalarımız sağ olsun rakiplerimizi analiz ederek güzel bir çalışma programı ortaya koyuyorlar. Desteklerinden ötürü Başkanımız Ekrem Yüce’ye de çok teşekkür ediyorum. Ligde bu hafta Trabzon ile karşılaşacağız. Takımımız çok formda. 5’te 5 yaparak takımızın galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

Hedefimiz galibiyet serisini sürdürmek
Cumartesi günü oynanacak zorlu karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Baş Antrenör Mehmet Fatih Işık, mücadele için hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini kaydetti. Başkan Ekrem Yüce’nin takıma verdiği desteğin sahadaki performansa yansıdığını aktaran Işık, Temmuz itibariyle çalışmalara başladıklarını ve ligin ilk 4 haftasını galibiyetle tamamladıklarını söyledi.

Türk hentbolunun köklü ekiplerinden Spor Toto karşısında elde edilen galibiyetin çok değerli olduğunu ifade eden Baş Antrenör Işık, milli araya moralli girdiklerini, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni de mağlup ederek 5’te 5 ile yola devam etmeyi hedeflediklerini belirtti.

Sakarya’da spor bir başka
Sakarya’da farklı bir spor kültürü olduğunu belirten Işık, “Dışarıdan gelmiş bir antrenör olarak bu durumu iliklerime kadar hissedebiliyorum. Sakarya halkının spora olan ilgisini ve alakasını bulunduğum her yerde görüyorum. Sakaryaspor’da şu an ligde iyi gidiyor. Spor branşları arasında şehrimizi en üst ligde temsil ediyoruz. Sporseverlerin maçlarda bizleri yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Bu takım Sakarya’nın” dedi.

Kupayı evimizde görmek istiyoruz
Baş Antrenör Işık, hedeflerinin şehre şampiyonluk kazandırmak olduğunu belirterek, “Türkiye Kupası, Süper Kupa ve lig kupasına talibiz. Bu 3 kupadan en az 1 tanesini bu şehre getirmek istiyoruz. Oyuncularımızda gerçekten farkında. Çok değerli, önemli oyuncularımız var. Sakarya’mıza lig şampiyonluğu yaşatmak istiyoruz ama diğer kupalara da talibiz” dedi.