Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen kültür sanat etkinlikleri, yeni haftada üç farklı etkinlikle başlayacak. Büyükten küçüğe herkese hitap edecek programların yer aldığı etkinlikler, Karagöz Göklerde çocuk oyunu, Yerinde Sakarya Tarih Söyleşileri-Şeyh Muslihiddin Cami programı ve Maziden Atiye Kudüs ve Filistin paneliyle vatandaşların karşısına çıkacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından devam eden kültür sanat etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Yeni haftaya bir dizi programla başlanacak etkinliklerde, büyükten küçüğe herkese hitap edecek programlar yer alıyor. 20 Kasım Pazartesi başlayacak etkinliklerin ilki saat 12.00’da Arifiye Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda çocuklara özel gerçekleştirilecek. Sanatçı Seçkin Bayramoğlu’nun performansıyla gerçekleştirilecek Karagöz Göklerde oyunu miniklere keyifli anlar yaşatacak. Bir diğer programda ise, Prof. Dr. Haşim Şahin’in konuk olacağı Yerinde Sakarya Tarih Söyleşileri programıyla devam edecek. Saat 14.00’da başlayacak program, aynı zamanda söyleşinin konusu olan Şeyh Muslihiddin Cami’nde gerçekleştirilecek.

Maziden Atiye Kudüs ve Filistin paneli dinleyiciyle buluşacak

20 Kasım Pazartesi devam edecek programların sonuncusu ise saat 19.00’da Sosyal Gelişim Merkezi’nde (SGM) gerçekleştirilecek. Prof. Dr. Mehmet Akif Okur, Prof. Dr. Necmettin Alkan, Prof. Dr. Haşim Şahin’in konuşmacı olarak katılacağı Maziden Atiye Kudüs ve Filistin paneli, dinleyiciyle buluşacak.