Büyükşehir Belediyesi Güreş takımı, 7-8 Ağustos tarihlerinde Ankara’da düzenlenen Türkiye Güreş Federasyonu Birinci Lig Yükselme müsabakaları kapsamında hiç yenilgi yüzü görmeden adını bir üst lige yazdırdı. Alınan bu sonuçların ardından Büyükşehir Güreş takımı, Güreş Süper Ligine yükselme başarısını göstermiştir.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Güreş takımı, 7-8 Ağustos tarihlerinde Ankara’da düzenlenen Türkiye Güreş Federasyonu Birinci Lig Yükselme müsabakaları sonunda namağlup olarak Güreş Süper Ligine yükselme başarısını göstermiştir.

Başarılar devam ediyor
Büyükşehirden yapılan açıklamada, “Sakarya sporun farklı alanlarında başarılarını sürdürüyor. Şehrimizde yetişen sporcularımızın ülkemizi en iyi şekilde temsil etmesi bizleri gururlandırıyor. Şehrimizin yeteneklerinin ülkemizi yurtdışında en iyi şekilde temsil etmesi için desteklerimiz artarak devam edecek. Büyükşehir olarak Güreş dalında adımızı daha üst liglerde tanıtacak olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Sporcularımızı göstermiş oldukları başarılarından ötürü tebrik ederiz” denildi.