Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Atatürk Spor Salonu’nda karşılaştığı İstanbul temsilcisi Pertevniyal Spor Basketbol Takımını üstün bir oyunla 95 - 65 mağlup etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol 2. Ligi 11. hafta programı kapsamında karşılaştığı İstanbul temsilcisi Pertevniyal Spor Basketbol Takımını 95 - 65’lik skorla mağlup etti. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye hızlı başlayan Büyükşehir, ilk çeyreği 22 - 14, ikinci çeyreği ise 57 - 33’lük skorla önde kapattı.  İlk yarıdaki etkili oyununu ikinci yarıda da koruyan Büyükşehir Basket, üçüncü çeyrekte farkı daha da açarak son çeyreğe 79 - 43’lük skor avantajı ile önde girdi. Son çeyrekteki hücumlardan da sayı ile dönen Büyükşehir Basketbol Takımı, parkeden 30 sayılık fark ile 95 - 65 üstün ayrıldı. Büyükşehir’de Franklin Louis Hassel 20 sayı ve 10 ribaund ile karşılaşmanın en etkili oyuncusu oldu.