Sakarya Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarında hız kesmiyor. Son olarak Adapazarı Bağlar Mahallesi’nde 4 kilometrelik yola 7 bin 500 ton asfalt döküldü. Ayrıca mahallenin alt yapısı baştan sona yenilendi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. “Asfaltsız bölge kalmayacak” sloganıyla grup ve mahalle yollarını yenileyen Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi (YOLBAK) ekipleri, son olarak Adapazarı’nın en büyük mahallelerinden olan Bağlar Mahallesi’nde çalışma yaptı. Mahallenin ulaşımını sağlayan 4 kilometrelik yolda altyapı tamamen yenilendi, yol düzenlemeleri yapıldı. Bugün itibariyle yola toplamda 7 bin 500 ton asfalt döküldü.

Bölgenin ihtiyacını uzun yıllar karşılayacak
YOLBAK Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Büyükşehir olarak şehrin her köşesine hizmet götürme gayretiyle gece-gündüz çalışıyoruz. ‘Asfaltsız yol kalmayacak’ sloganıyla başlattığımız yol yenileme ve asfalt çalışmaları kapsamında Adapazarı Bağlar Mahallesi’ndeki yolları baştan sona yeniledik. Ayrıca mahallenin elektrik, su ve telefon alt yapısı tamamen yenilendi ve uzun yıllar ihtiyacı karşılayacak şekilde tamamlandı. Mahallede ulaşım rahat bir nefes aldı. Çalışmalarımız şehrin muhtelif noktalarında devam edecektir” denildi.