Uluslararası Bisiklet Birliği(UCI) tarafından 11-12 Haziran tarihlerinde Bursa’da düzenlenen yarışlara katılan Salcano Büyükşehir Belediyesi Bisiklet Takımı genel klasman şampiyonluğu, sprint forması ve takım şampiyonluğu elde etti.

Salcano Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bisiklet Takımı, Bursa’da Uluslararası Bisiklet Birliği (UCI) tarafından düzenlenen Bursa-Orhangazi ve Bursa-Yıldırım Bayezit yarışlarına katıldı.11 Haziran Salı ve 12 Haziran Çarşamba günlerinde gerçekleştirilen yarışlarda 5 ülkeden 11 takım yer aldı. Yarışın ilk gününde 172 kilometrelik Bursa-Orhangazi etabını Büyükşehir Bisiklet Takımı sporcusu Onur Balkan birincilikle tamamladı. Aynı etapta yarışan sporcu Mustafa Sayar ise etabı 3. bitirdi. 2. gün gerçekleşen 122 kilometrelik Bursa-Yıldırım Bayezit etabında ise sporcumuz Mustafa Sayar birinci olurken Onur Balkan ise etabı 3.’lükle tamamladı. Bu sonuçlar ile Salcano Sakarya Büyükşehir Belediyesi Bisiklet Takımı Uluslararası Bisiklet Birliği tarafından düzenlenen Bursa yarışlarında takım şampiyonluğu, genel klasman şampiyonluğu ve sprint forması şampiyonluğu elde etti.