Büyükşehir Belediyesi Kitap Fuarı’nda hazırlıklar tamamlandı. Atatürk Bulvarı’nda estetik tasarımı ile dikkat çeken giriş tagıyla ilgililerini hizmet sunan fuarda 23 farklı yayın evinin yüzlerce farklı eseri yer alıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nca organize edilen Kitap Fuarı’nda hazırlıklar tamamlandı. 23. Ramazan Etkinlikleri kapmasında Atatürk Bulvarı’nda stant açan 23 farklı yayın evi ve sahaf ilgililerini ağırlamaya başladı. Dini, edebi, bilimsel, felsefi ve daha birçok alana yayılan disiplinlerde binlerce kitaba ulaşma imkânı sunan fuarın giriş tagı ise estetik tasarımı ile ayrıca dikkat çekti. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Ramazan ayı süresince kitapseverlerin hizmetinde olacak alana tüm vatandaşlar davet edildi.