Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde 2021 BMX Dünya Kupası hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. 23-24 Ekim ile 30-31 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek şampiyona için Bisiklet Vadisi’nde hummalı bir çalışma gerçekleştiriliyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde 2021 BMX Dünya Kupası hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. 23-24 Ekim ile 30-31 Ekim tarihlerinde Sakarya’nın ev sahipliği yapacağı organizasyon için Bisiklet Vadisi’nde hummalı bir çalışma gerçekleştiriliyor.

Hazırlıklar Olimpiyat Şampiyonunun kontrolünde yapılıyor
Tüm sporseverlerin ve şehrin heyecanla beklediği BMX Dünya Kupası için hazırlıklar devam ediyor. Şampiyona hazırlık için parkur düzenleme, rampaların ayarlanması, araçların giriş noktasına ulaşabilmesi için beton yol inşası gibi BMX parkurumuzu, dünya standartlarına taşıyacak uygulamalar gerçekleştiriliyor. Tüm bu hazırlıklar UCI (Dünya Bisiklet Birliği) tarafından görevlendirilen eski olimpiyat sporcusu ve çeşitli yarışmalarda pek çok şampiyonluğu bulunan Thomas Allier tarafından yönetiliyor. BMX parkurunu dünya standartlarına taşıyacak uygulamalar sona erdiğinde parkur test yarışlarına hazır hale gelmiş olacak.