Büyükşehir Belediyesi SAMEK bünyesinde 75 BELPAŞ personeline verilen “Hijyen Eğitimi” programı tamamlandı. Eğitimlerini başarı ile tamamlayan çalışanlara sertifikaları teslim edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden SAMEK’te, 75 BELPAŞ personeline Hijyen Eğitimi verildi. Halk Eğitim Öğretmeni Huriye Toker ile eğitim programını başarı ile tamamladıklarını dile getiren Yaygın Eğitim Şube Müdürü Fuat Bilgin, bu programda işbirliği ile çalıştıkları Adapazarı Halk Eğitim Merkezi yetkililerine teşekkür etti. Orman Park’ta düzenlenen, BELPAŞ Genel Müdürü Nihat Seymen, Adapazarı Halk Eğitim Müdürü Yalçın Cincirop ve Sakarya Eğitimi Geliştirme Derneği Başkanı Osman Özkan’ın da katıldığı programla eğitimlerini başarı ile tamamlayan çalışanlara sertifikaları teslim edildi.