Büyükşehir Belediyesi, Akyazı’nın farklı noktalarında kanalizasyon ve içme suyu projelerini sürdürüyor. Yeni Mahalle ve Yunus Emre Mahallesi’nde devam eden çalışmalar kapsamında 3 bin 500 metrelik içme suyu hattı SASKİ ekiplerince yenilenecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ), Akyazı Yeni Mahalle ve Yunus Emre Mahallelerinde başlattığı çalışmalar kapsamında bölgeye uzun yıllardır hizmet veren 3 bin 500 metrelik içme suyu hattını yeniliyor. Yürütülen çalışmaların hızla tamamlanması ve bölgeye kaliteli içme suyunun kesintisiz bir şekilde ulaştırılması için ekipler çalışmalarını özverili bir şekilde sürdürüyor. Ekonomik ömrünü tamamlayan ve kayıp kaçaklara neden olan hat, yenileme çalışmalarının ardından içme suyu kayıplarına geçit vermeyecek.

SASKİ ekipleri aralıksız çalışıyor
Çalışmalarla ilgili kurum tarafından yapılan açıklamada ise, “Akyazı ilçemizin farklı noktalarında başlattığımız 3 projeyi aynı anda yürütüyoruz. Bölgede devam eden çalışmalar kapsamında Yeni Mahalle ve Yunus Emre Mahallelerini kesintisiz içme suyu ile buluştururken ilçenin farklı noktasında ise sağlıklı ve güvenli yeni kanalizasyon hattı imalatı yapıyoruz. İnsana ve doğaya değer veren anlayışla yürüttüğümüz yeni projelerimizi en kısa sürede tamamlamak için ekiplerimiz aralıksız şekilde çalışıyor” ifadeleri kullanıldı.