Basketbol Takımımıza Güveniyoruz

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Türkiye Basketbol 2. Ligi ilk hafta maçları kapsamında Balıkesir deplasmanından galibiyetle ayrılan Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı ile bir araya geldi. Hendek Gizem Frit Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Ballık’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen buluşmada Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, Karapürçek Belediyesi Başkanı Orhan Yıldırım, Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ, İşadamı Orhan Kocabıyık ile Basketbol Takımı yönetici, teknik heyet ve sporcuları da yer aldı.

Sporun her alanında başarı
TB2L’ye galibiyetle başlayan Basketbol Takımı’nı tebrik eden Başkan Toçoğlu, “Hamdolsun Türkiye Basketbol 2. Ligi’ne çok güzel bir başlangıç yaptık. Galibiyetlerin devamlılığının olması bizi daha da mutlu edecek. Basketbol Takımımıza güveniyoruz. Sezonu şampiyon olarak tamamlayacağımıza yürekten inanıyoruz. Sporun her alanında şehrimizde önemli başarıların devam edeceğini düşünüyoruz. Ekibimiz 18 Ekim Cumartesi günü ilk iç saha maçına çıkacak. Tüm hemşerilerimizi Atatürk Kapalı Spor Salonu’ndaki zorlu mücadelede takımımıza destek olmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.