Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri 16 Ocak Pazartesi günü, AKM’de gerçekleştirilecek ‘Yeni Anayasa ve Başkanlık Sisteminden Beklentiler’ konulu konferans ile devam edecek.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri, ‘Yeni Anayasa ve Başkanlık Sisteminden Beklentiler’ konulu konferans ile devam edecek. 16 Ocak Pazartesi günü Adapazarı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek programa MEB Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf Tekin konuşmacı olarak katılacak. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Yeni Anayasa ve Başkanlık Sisteminden Beklentiler’ konulu programda MEB Müsteşarı Doç. Dr. Yusuf Tekin gündeme dair önemli bir konuya ışık tutacaktır. Saat 19.00’da başlayacak olan programa tüm Sakaryalıları bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.