‘Sağlık İçin Kaplıca’ projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi’nden hizmet alan yaşlı vatandaşlara ve engelli bireylere aileleriyle birlikte Taraklı Termal Otel’de konaklama imkânı sunan Başkan Yüce, 2021 yılının son kafilesini uğurladı. Başkan Yüce, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla çıktığımız bu yolda toplamda 234 aileden oluşan 702 vatandaşımızı kaplıcalarda ağırlamış olduk” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ‘Sağlık İçin Kaplıca’ projesi kapsamında Taraklı Termal Otel’den alınarak Büyükşehir YADEM Yaşlıları ve engelli vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunulan devre mülklere güz döneminin son kafilesini de uğurladı. Proje kapsamında bu güne kadar 702 kişinin kaplıcalardan yararlandığını belirten Başkan Yüce, engelli vatandaşların sevdikleriyle bir arada kendilerine ayrılmış devre mülklerde vakit geçirmelerinden mutluluk duyduğunu belirtti

Devre mülklerde 702 kişi ağırladık
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, ‘Sağlık İçin Kaplıca’ projesi kapsamında daha önce Taraklı Termal Otel’den alınan 62 tane devre mülkü Büyükşehir YADEM Yaşlıları ve engelli vatandaşlarımıza aileleriyle birlikte ücretsiz olarak hizmete sunmuştuk. Şehit yakını ve gazi ailelerimizinde faydalandığı bu güzel ve uzun soluklu etkinliğin bahar dönemi yoğun ilgi gördü. Yoğun ilgiye karşılık olarak güz döneminde de 13 kafileden oluşan bir takvimi hayata geçirdik. Sosyal belediyecilik anlayışıyla çıktığımız bu yolda 13. kafilemiz ile birlikte toplamda 234 aileden oluşan 702 vatandaşımızı kaplıcalarda ağırlamış olduk. Yaşlılarımız, bakıma muhtaç ve engelli bireylerimiz ile daha önce kaplıcaya gitmeye fırsat bulamamış vatandaşlarımızı göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz, hayırlı olsun” dedi.