Başkan Toçoğlu Verdiği Sözü Tuttu

Asfaltlama çalışmasını Büyükşehir Belediyesi sınırlarının içerisindeki bütün ilçelerde de yaptıklarını belirten Başkan Toçoğlu, bu çalışmayı gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını, sözlerini yerine getirdikleri için gururlu olduklarını söyledi.

Yollarımız artık daha güzel

Başkan Zeki Toçoğlu, “Asfalt çalışmamıza şehir merkezinden başlamıştık. Şehir merkezimizdeki birçok yeri asfaltladık. Daha sonra civar köylerimizde ve bazı orman köylerimizde çalışmalar yaptık. Birçok mahallemizin ve köyümüzün yolunu sıcak asfalta kavuşturduk. Büyükşehir Belediyemizin sınırları içerisindeki ilçelerimizin hepsinde de çalışmalar yaptık. Hendek, Akyazı, Karapürçek, Sapanca, Söğütlü, Ferizli, Arifiye, Serdivan, Erenler ve Adapazarı ilçelerimizde kilometrelerce yolu asfaltladık. Yollarımız artık daha güzel. Şimdi havalar tabi soğudu, yağışlar var. Asfalt çalışmasının olabilmesi için havaların sıcak olması gerekiyor. Onun için asfaltlama çalışmamız biraz azaldı. Fakat yine de durmuyoruz. Havalar müsait olduğu zaman asflatlama çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.