Büyükşehir Belediyesi UKOME Genel Kurulu kararınca Bahçıvan Sokak ile ilgili yeni yönlendirme yaptı. Bu kapsamda Bahçıvan Sokak’tan Karaağaç Bulvarı’na dönüşler iptal edilirken, Bankalar Caddesi için sağa dönüşler mecburi yön oldu. Karaağaç Bulvarı’na gidecek araçların ise Tarihi Alicanlar Konağı’nın hemen yanında bulunan Eyüp Sokağı kullanabileceği belirtildi. Yeni güzergah kullanımlarının ise 3 Ekim Cumartesi günü başlaması planlandığı açıklandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi UKOME Genel Kurulu kararınca şehir içi araç trafiğinde zaman zaman yoğunluk oluşturan Bahçıvan Sokak ile ilgili yeni kararlar alındı. Yeni yönlendirme ile birlikte Bahçıvan Sokak’tan Karaağaç Bulvarı’na dönüşler iptal edilirken, Bankalar Caddesi için sağa dönüşler mecburi yön oldu. Karaağaç Bulvarı’na gidecek araçların için ise Tarihi Alicanlar Konağı’nın hemen yanında bulunan Eyüp Sokağı kullanabileceği belirtildi. Yeni güzergâh kullanımlarının 3 Ekim Cumartesi günü başlaması planlanıyor.

Şehir içi ulaşım rahatlayacak
Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Şehir içi ulaşımında trafiği rahatlatacak yeni düzenlemeler yapmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda şehir içi ulaşımı zaman zaman aksatan, trafik yoğunluğuna sebep olan Bahçıvan Sokak ile ilgili Ukome Genel Kurulu kararınca yeni yönlendirme gerçekleştirildi. Trafik yoğunluğunu azaltmak adına Bahçıvan Sokak’tan Bankalar Caddesi’ne çıkan güzergahın Ağa Cami istikameti olan sol tarafa dönüşleri kaldırarak Orhan Cami istikameti olan sağa dönüşleri mecburi yön olarak belirlendi. Yeni trafik tabelaları Trafik Şube Müdürlüğümüz tarafından kısa süre içerisinde güzergaha yerleştirilecek ve cadde üzerinde zaman zaman oluşan trafik sorununa rahatlık gelecek. Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimizde oluşan trafik sorunlarını en aza indirmek adına çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.