Büyükşehir Belediyesi Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde düzenlenen Atletizmi Geliştirme Projesi final koşularında 404 sporcu yer aldı. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı yarışların sonunda dereceye giren sporculara madayları takdim edildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ayçiçeği Bisiklet Vadisi atletizm yarışlarına ev sahipliği yaptı. Atletizmi Geliştirme Projesi final müsabakalarına katılan yarışmacılar birincilik için mücadele ettiler. Yarışmaya 2005-2006 doğumlu 26 takımdan 93 kız, yine 26 takımdan 101 erkek sporcu katılım sağladı. 2007-2008 kategorisinde ise kızlarda 28 takımdan 114 sporcu, erkeklerde ise 24 takımdan 96 sporcu yarıştı. Toplam 404 sporcunun katılım sağladığı yarışın finalinde dereceye giren sporculara madalyaları takdim edildi. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, yarışmaya katılan tüm sporculara başarılar dilendi.