Büyükşehir Belediyesi, SAMEK Arifiye’de eğitim alan kursiyerler için tansiyon, hipertansiyon, hipertansiyonun belirtileri ve kemik erimesi hakkında seminer verdi. Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada bilgilendirme seminerlerinin devam edeceği belirtildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi kursiyerleri bilgilendirme seminerleri Arifiye SAMEK Merkezi’nde gerçekleştirilen programla devam etti. Arifiye İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde görevli Hemşire Canan Deniz tarafından verilen seminerde; tansiyon, hipertansiyon, hipertansiyonun belirtileri ve bu hastalıların tedavileri ile ilgili bilgiler verildi. Seminerin sonda ise kursiyerlerin tansiyon ölçümü yapıldı, sonuçlar değerlendirildi. Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, sağlık seminerlerinin devam edeceği belirtildi.