Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan asfalt çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Adapazarı Ankara Caddesi’nde asfalt serim işlemleri tamamlandı. Logar kapaklarının yol seviyesine çıkartılması ve yol çizgililerinin çekilmesinin ardından arter yeni yüzüne kavuşmuş olacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda Adapazarı Ankara Caddesi’nde asfalt serim işlemleri tamamlandı. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Haydar Akbulut, “Bin 500 metrelik güzergahta başlattığımız çalışmalarda asfalt serimini tamamladık. Şimdi logar kapaklarını yol seviyesine yükselteceğiz. Yol çizgilerinin çekilmesiyle birlikte de artere son halini vereceğiz. Hayırlı olsun” diye konuştu.

‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’
Akbulut, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’nun talimatları doğrultusunda şehrimizin önemli arterlerinde dönüşüm çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bu kapsamda Ankara Caddesi’nin kaldırımlarını baştan aşağı yeniledik. Ardından SASKİ ekiplerimiz bölgede altyapı çalışmalarını tamamladı. Arteri hızlı internet anlamına gelen fiber kablolarla buluşturduk. Hemen ardından da asfalt serim işlemlerini tamamladık. Logar kapaklarının asfalt seviyesine çıkartılması ve yol çizgilerinin çekilmesinin ardından arter son halini alacak. Bölgede yaşayan hemşerilerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.