Akyazı’da devam eden asfalt çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “SASKİ ekiplerimizin Altındere Mahallesi’ndeki altyapı çalışmalarının tamamlanması ardından asfaltlama çalışmalarına başladık. Yaklaşık 3 kilometrelik güzergâha 3 bin ton asfalt atılıyor. İnşallah bölgedeki asfaltlama çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar,  yeni dönem devam eden asfalt çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. İlçelerde asfalt çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Oktar, “İlçelerimizde asfalt çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Ekiplerimiz Karasu’da asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Karasu’da asfaltlama çalışmalarının tamamlanması ardından ekiplerimiz Akyazı Altındere Mahallesi’nde çalışmalarına başladı. Akyazı’daki asfaltlama çalışmalarımız sonrasında Korucuk Dorukkent’te çalışmalarımızı başlatacağız” diye konuştu.

14 Bin Ton Asfalt
Oktar, “Daha önce de Karasu bölgesinde kapsamlı bir çalışma başlatarak bölgeye yaklaşık 14 bin ton asfalt atmıştık. Etap etap gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımız kapsamında Akyazı Altındere Mahallesi’nde de sıcak asfalt çalışmalarımıza başladık. Akyazı’nın ardından asfalt çalışmalarımıza Korucuk Dorukkent’te devam edeceğiz. İnşallah yeni dönem asfalt programımız kapsamında ilçeler, mahalleler ve grup yollarında kapsamlı asfalt çalışmaları gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

3 Kilometrelik Güzergâh
Akyazı Altındere Mahallesi’ndeki başlatılan asfaltlama çalışmaları ile ilgili bilgiler de veren Oktar, “SASKİ ekiplerimizin Altındere Mahallesi’ndeki altyapı çalışmalarının tamamlanması ardından asfaltlama çalışmalarına başladık. Yaklaşık 3 kilometrelik güzergâha 3 bin ton asfalt atılıyor. İnşallah bölgedeki asfaltlama çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayacağız. Şehrimize ve ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.