Afet Yönetimi Konferansı

Kent Konseyi Kadın Meclisi, “Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Afet Yönetimi” konferansı düzenliyor. 27 Haziran Perşembe günü Büyükşehir Belediyesi Melis Salonu’nda gerçekleştirilecek konferans, saat 10.00’da başlayacak.

Sakarya Kent Konseyi Kadın Meclisi, “Afet Gönüllüsü Kadınlar Yarına Işık tutuyor” sloganıyla devam ettirdiği “Depremle Yaşamak” projesi kapsamında bir konferans düzenliyor.  Daha önce hiçbir sivil toplum kuruluşuna üye olmamış ve aktif çalışmalarda bulunmamış yaklaşık 40 kadına deprem öncesi ve sonrası faaliyetler, afetlerde gönüllülüğün önemi ve sivil toplum olma konularında verilen eğitimin ardından, bu çalışma kapsamında 27 Haziran Perşembe günü bir konferans düzenleniyor. Psikoterapist - Psikolog Alpaslan Karapınar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Personeli Fatih Bilgin, SAÜ Öğretim Görevlisi Dr. Sevil Şahin, Sakarya Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis Şube Müdürü Halil İbrahim Keskin ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Uzman Personeli Hasan Tanrıkulu’nun konuşmacı olarak katılacağı “Toplumsal Cinsiyete Duyarlı Afet Yönetimi” konferansı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda, saat 10.00’da başlayacak.