Büyükşehir Belediyesi tarafından Karasu Adatepe’de inşa edilecek köprünün yapım ihalesi gerçekleştirildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karasu Adatepe’ye inşa edilecek köprü projesinin yapım ihalesi gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Ek Hizmet Binası’nda yapılan ihalenin komisyon başkanlığını Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Recep Ören üstlendi. Gerçekleştirilen ihalenin ardından açıklamalarda bulunan Ören, “Karasu Adatepe Köprüsü yapım işi ihalesinin hayırlı olmasını diliyorum. İhalemize 3 firma teklif sundu. Komisyonumuzun gerekli değerlendirmeleri yapmasının ardından sonuçları kamuoyuna duyuracağız” diye konuştu.

Adatepe Köprüsü Projesi yapım işi ihalesine katılan firmalar ve komisyona sundukları teklifler şu şekilde;

ACG Altyapı İnşaat San. Ve Tic. A.Ş / Tuna Baykurt   2.750.000, 00 TL

Tanrıkulu İnşaat / Mithat Tanrıkulu                                 2.921.000,00 TL

Emre Terzioğlu                                                                 2.380.000,00 TL