Büyükşehir Belediyesi 21. Ramazan Etkinlikleri kapsamında Kent Park seyir alanında yerlerini alan Sakaryalılar, uluslararası birçok ödül alan ‘Derviş’ filmini aileleri ve sevdikleri ile birlikte izledi, keyifli bir Ramazan akşamını daha geride bıraktı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 21. Ramazan Etkinlikleri’nde açık havada sinema keyfi devam ediyor. Etkinlik takvimi kapsamında Kent Park seyir alanını dolduran Sakaryalılar, uluslararası birçok ödül alan ‘Derviş’ filmini aileleri ve sevdikleri ile birlikte izleme ayrıcalığını yaşadı. Yönetmen Alberto Rondalli’nin beyazperdeye taşıdığı filmde, kardeşinin masumiyetine inanan Derviş’in heyecanlı hikâyesine tanık olan misafirler, keyifli bir Ramazan akşamını daha geride bıraktı. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, açık hava sinema gösterimlerinin Kent Park ve Sakaryapark’ta Ramazan ayı boyunca devam edeceği belirtilerek, etkinliklere tüm Sakaryalılar davet edildi.