52 Köy Yolu Ulaşıma Açıldı

Yüksek kesimlerde etkili olan yoğun kar yağışının ardından şehrin tamamında ulaşıma kapanan 56 köy yolundaki çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “12 Şubat Perşembe günü, saat 17.20 itibariyle kapanan köy yollarının 52’si ulaşıma tekrardan açıldı. Ekiplerimizin koordineli çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, özellikle şehrin yüksek kesimlerinde etkili olan yoğun kar yağışı ile ulaşıma kapanan köy yolları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Oktar, “Şehrimizin yüksek kesimlerinde birkaç gündür etkili olan kar yağışının ardından şehir genelinde 56 köy yolu ulaşıma kapanmıştı. 12 Şubat Perşembe günü, saat 17.20 itibariyle kapanan köy yollarının 52’si ulaşıma tekrardan açıldı. Ekiplerimizin koordineli çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir” diye konuştu.

Mağduriyet Yaşanmasın
Sakaryalıların herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına Büyükşehir ve ilçe belediyeleri ile Karayolları Genel Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü de kaydeden Ali Oktar, “Her ilçemizde oluşturduğumuz ayrı ekiplerimizle eşgüdümlü çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Hemşerilerimizi olumsuz hava koşullarında herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için daha dikkatli olmaya da davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.