4. Dönem Seminerleri Tamamlandı

4. Dönem Seminerleri Tamamlandı4. Dönem Seminerleri Tamamlandı4. Dönem S

Seminerler hakkında kısa bir bilgi veren Psikolog Betül Karapınar, “Büyükşehir Belediyesi olarak düzenlediğimiz seminerlerin bu dönem 4.sünü tamamlamış bulunmaktayız. Bu zamana kadar seminerlerimizden 420 kursiyerimiz faydalandı. Biz derslerimizde etkili iletişim yollarını ve aile içi iletişimi anlatıyoruz. İnşallah bu seminerlere önümüzdeki dönemlerde de devam edeceğiz” dedi. Betül Karapınar’dan sonra duygularını anlatan kursiyerler ise, belediyenin bu hizmetinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Toçoğlu’na verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.

Yeni yeni projeler üreteceğiz

Kursiyerlere sertifikalarını takdim eden Başkan Zeki Toçoğlu da programda bir konuşma yaparak ailenin önemine değindi. Belediye olarak sosyal ve kültürel projeleri her zaman öncelediklerini belirten Başkan Toçoğlu, “Biz, belediyelerin sadece yol, su, kanalizasyon ve benzeri hizmetleri değil, sosyal ve kültürel projeleri de hayata geçirmesi gerektiği bilinciyle hareket ediyoruz. Bugün burada gerçekleştirdiğimiz sertifika törenimiz, bu çabaların bir tezahürüdür. Evliliklerde eşler arası ilişkilerin sağlıklı bir şekilde yürümesi, aile içi iletişimin güçlenmesi adına 14 hafta süreyle gerçekleştirdiğimiz seminerlerimize bundan sonraki süreçte de devam edeceğiz. Sizler ilgili olduğunuz sürece, katılım olduğu sürece, toplumsal bağlarımızı kuvvetlendirmek için daha özverili çalışacağız. Yeni yeni projeler üreteceğiz. Bambaşka adımlar atacağız” dedi.

Çocuklarımızı koruyalım

Ailenin önemini vurgulayan Başkan Zeki Toçoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz biliyoruz ki, aileyi ne kadar muhafaza edersek geleceğe de o denli güvenli bakabiliriz. Dolayısıyla, aile içi iletişimi kuvvetlendirerek, ebeveynlerimizi çocuk eğitimi konusunda bilinçlendirerek, yeni nesilleri geleceğe çok daha kolay hazırlayabiliriz. Bugün burada sizlerden, aile kurumunun muhafaza edilmesi, onun her türlü saldırıdan korunması noktasında özellikle hassas olmanızı rica ediyorum. Çocuklarımızın her türlü tehlike karşısında korunması önce sizlerin, bizlerin tabii ki hepsinin ardından da bizlerin görevidir. Gelin hep birlikte, aile kurumunu yüceltelim. Hep birlikte bu en büyük zenginliğimizi güçlü bir şekilde geleceğe taşıyalım”.