Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Sokak Basketbolu Turnuvası’ Kent Park’ta basketbol severleri bekliyor. 31 Ağustos ve 2 Eylül tarihleri arasından yapılacak olan turnuvanın kayıt tarihleri 13-27 Ağustos’ta başlayacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Sokak Basketbolu Turnuvası’ 31 Ağustos ve 2 Eylül tarihleri arasında Kent Park’ta basketbol severler ile buluşacak. 4 farklı kategoride takımların yarışacağı turnuvada birbirinden değerli ödüller takımları bekliyor olacak.

Kayıt tarihleri 13-27 Ağustos
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Yusuf Ertuğrul Erdem, “Kent Park’ta düzenleyecek olduğumuz ‘Sokak Basketbolu Turnuvası’ 31 Ağustos ve 2 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Basketbol severlerin takımlarını oluşturup 13-27 Ağustos tarihleri arasında ALO 153 hattına veya (0264 241 20 02) telefon numarasını arayarak ayrıntılı bilgi alabilir, başvuruları bizzat Çözüm Masası'na gelerek yapabilirler. 3 asil ve 1 yedekten oluşacak takımların kıyasıya mücadele edeceği turnuva da birbirinden değerli ödüller taliplerini bekliyor olacak” ifadelerini kullandı.

Turnuvanın kategorileri ise şu şekilde;

Yıldızlar (12-14 yaş) Kadın-Erkek

Gençler (15-17 yaş) Kadın-Erkek

Büyükler (18-25 yaş) Erkek

Masterler (26 yaş ve üzeri ) Erkek