Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında AFA’da sahnelenen ‘Erkek Arkadaş’ isimli tiyatro oyunu tiyatroseverlerin beğenisini kazandı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Ocak Kültür Sanat Etkinlikleri, İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen ‘Erkek Arkadaş’ isimli tiyatro gösterimi ile devam etti. AFA’da sahnelenen ve tiyatroseverlerin yoğun ilgi gösterdiği buluşmada, farklı sınıftan insanların bir araya gelebilmesi ve hayatlarının kesişmeleri ele alındı. Evlilik teklifi alan genç kızların yaşadığı olayların müzikli ve danslı söylenceler ile sahneye yansıdığı iki perdelik oyunun sonunda izleyiciler tiyatrocuların performansını ayakta alkışladı.