Zabıtamız, Halka Bakan Yüzümüz

Hedefimiz, örnek teşkilat oluşturmak
Zabıta Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümünü kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Zabıta Teşkilatları belediyelerin aynasıdır, halka bakan yüzüdür. Vatandaşlarımızla olan diyalogunuzdan ve yakınlaşmanızdan memnunuz. Teşkilatımız, başarısını devam ettiriyor. Zabıta Teşkilatı’nda görev alan personelimiz, doğrudan belediye başkanını temsil eder. Hamdolsun, bugüne kadar olumsuz diyebileceğimiz bir durumla karşılaşmadık. Zabıta Teşkilatımızın imkanlarını geliştirmek ve kadrosunu güçlendirmek adına gerekli çalışmalar yapılıyor. Hedefimiz, en ileri teçhizatlarla donatılmış, bilgili ve birikimli, halkla iç içe, halkına güler yüzünü gösteren örnek bir teşkilat oluşturmaktır. Bu anlamda çalışıyoruz. Zabıta Haftası’nı kutluyorum. Tüm personelimize başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.