Büyükşehir Belediyesi Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında yaşlı bireylere yönelik etkinlik düzenledi. Yaşlı bireyler, kurum çalışanları eşliğinde yürüyüş yaptı. Daha sonra ise egzersiz hareketleriyle güzel bir gün geçirdi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından 16-22 Eylül Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlenen etkinlikler devam ediyor. Yaşlı Destek Merkezi'ne (YADEM) üye yaklaşık 60 kişi, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında güne spor yaparak başladı. Aziz Duran Parkı’nın ev sahipliği yaptığı etkinlikte buluşan yaşlı bireyler, kurum çalışanları eşliğinde yürüyüş yaptı. Daha sonra ise egzersiz hareketleriyle güzel bir gün geçirdi. Etkinlik sonrası hatıra fotoğrafı çekilen yaşlılar Büyükşehir’den aldıkları hizmetler için memnuniyetlerini dile getirdi.

Büyükşehir’e teşekkür
Yoğun katılımın olduğu etkinliğin ardından yaşlı bireyler, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederek, “Büyükşehir Belediyesinin yapmış olduğu etkinlikler için çok teşekkür ediyoruz. Bizlere vermiş oldukları değer ile sosyal, kültürel, sportif ve birçok alanda keyifli vakitler geçiriyoruz. Yapılan çalışmalar ile yüzümüzdeki tebessüm hiç eksik olmuyor. Bizlerin yanında olan, çalışmaları ile desteklerini bizden esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce’ye ve Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür ediyoruz” denildi.