Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Ticaret Merkezi ofis ve iş yeri satış ihalesi 29 Ağustos Salı günü Büyükşehir Meclis salonunda gerçekleştirilecek. 20 adet bağımsız iş yeri ve ofisin ihalesi yapılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa çalışmaları devam eden Ticaret Merkezindeki 20 adet bağımsız iş yeri ve ofisin satış ihalesi 29 Ağustos Salı günü gerçekleştirilecek. İhale Büyükşehir Belediyesi Meclis salonunda saat 15.00’da başlayacak. 17 adedi açık teklif usulü 3’ü ise kapalı teklif usulüyle satışa çıkacak ihale kapsamında en düşük bağımsız bölümün muhammen bedeli 1 milyon 765 bin TL iken, en yüksek bağımsız bölümün muhammen bedeli ise 23 milyon 770 bin TL olarak belirlendi. Yapılan açıklamada başvuru ve bilgi almak için Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Emlak Yönetimi Şube Müdürlüğüne müracaat edilebileceği ifade edildi.