SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, AK Parti Milletvekili Recep Uncuoğlu ile bir araya geldi. SCADA programı ile ilgili Uncuoğlu’na bilgiler veren Rüstem Keleş, “SCADA programını kullanarak Sapanca Gölü’nden aldığımız içmesuyu verilerini 24 saat online olarak anlık takip ediyoruz” ifadelerini kullanırken; Uncuoğlu, “Hizmet kalitesini her geçen gün artıran SASKİ’yi ve Genel Müdürümüz Rüstem Keleş’i tebrik ediyoruz” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu’nu makamında ağırladı. Gerçekleştirilen ziyarette konuşan SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Şehrimizin dört bir yanında altyapı yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Tüm ilçelerimizi baştan aşağı sağlam altyapı ile buluşturuyoruz. Yeni dönemde planladığımız ve ihale sürecinde olan projelerimiz var. Şehrimizin altyapıda sıfır sorun hedefine ulaşması adına yatırımlarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Şehrin Tamamına Hizmet
SCADA programı ile ilgili de bilgiler veren Rüstem Keleş, “SCADA programı ile anlık olarak Sapanca Gölü’nün seviyesini kontrol edebiliyoruz. Sapanca Gölü’nden aldığımız içmesuyunun her aşaması 24 saat online olarak anlık takip ediliyor. İlçemizdeki depoların kontrolünü sağlıyoruz. Program ile içmesuyu sisteminde bir sorun yaşandığında anında görüyor, derhal müdahale ediyoruz. SCADA programı tamamen otomatik ve şehrimizin tamamına hizmet sunacak bir şekilde çalışıyor. Bu sistemi kendi yazılım altyapımızla oluşturduk” ifadelerini kullandı.

Sağlam Altyapı
Rüstem Keleş, “Şehrimizin tamamında şuanda 300 milyonluk yatırımımız söz konusu. Tüm ilçelerimizin kanalizasyon şebekelerini yeniliyor, atıksu arıtma tesisleri inşa ederek kalıcı çözümler geliştiriyoruz. İçmesuyu kaynağımız olan Sapanca Gölü’ne alternatif kaynaklar inşa ediyoruz. Akçay Barajı’nda çalışmalarımız devam ediyor. Projelerimizin tamamlanmasıyla 16 ilçemizi temiz, bol ve sağlıklı içmesuyu ile buluşturmaya devam edeceğiz. İnşallah yeni dönemde de yeni projeleri hayata geçirmeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Başarılı Projeler
AK Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu ise, “SASKİ başarılı projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Şehrimize içmesuyu ve altyapıda uzun yıllar kaliteli hizmet sunulması hususunda tüm ilçelerde kapsamlı çalışmalar yürütülüyor. Hizmet kalitesini her geçen gün artıran SASKİ’yi ve Genel Müdürümüz Rüstem Keleş’i tebrik ediyoruz. İnşallah SASKİ’nin yatırımlarıyla şehrimizin tamamı uzun yıllar altyapı ve içmesuyunda sorun yaşamayacak” ifadelerini kullandı.