Büyükşehir Basketbol Şubesi Başkanı Altuğ; “15 Mayıs Cuma günü saat 19.00’da oynayacağımız kritik mücadeleye tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz. İnşallah oyuncularımızın mücadelesine şehrimizin de desteğini katarak birinci lige çıkan takım biz olacağız."

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nin normal sezonunu 2. sırada tamamlayan Büyükşehir Belediyespor Basketbol Takımı, playofflarda lig 7.’si Mondi Melikşah Üniversite’si ile eşleşti. 15 Mayıs Cuma günü saat 19.00’da Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak serinin ilk mücadelesinin büyük önem taşıdığını belirten Basketbol Şubesi Başkanı Akgün Altuğ, “Basketbol 2. Ligi normal sezonunu 2. sırada bitirdik. Takımımız playoff hazırlıklarını sürdürüyor. İnşallah oyuncularımızın mücadelesine şehrimizin de desteğini katarak birinci lige çıkan takım biz olacağız” diye konuştu.

Yeni Sezonda Yeni Lig
Altuğ, “Playoff maçlarımızı zemin yenileme çalışmalarını tamamladığımız Atatürk Spor Salonu’nda oynayacağız. 15 Mayıs Cuma günü saat 19.00’daki kritik mücadeleye tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz. Bu maçlarda şehrimizin desteği de belirleyici olacak. Lig boyunca bize gösterilen desteğin playoff mücadeleleri boyunca daha da artacağını biliyoruz. Biz takımımıza ve şehrimize güveniyoruz. İnşallah hep birlikte basketbol takımımızı birinci lige taşıyacağız” ifadelerini kullandı.