SASKİ'nin Şampiyonu Strateji

Geleneksel Turnuva
SASKİ 8. Geleneksel Futbol Turnuvası dün akşam Erenler Belediyesi Spor Kompleksi’nde oynanan final müsabakası ve ardından gerçekleştirilen ödül töreni ile son buldu. Ev sahipliğini SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş’in yaptığı programa, Büyükşehir Belediye İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Murteza Oktar ile SASKİ yönetici ve çalışanları katıldı. Final maçına futbolseverler yoğun ilgi gösterdi.

Penaltılarla
Final maçında Stratejispor,  Su Arıza’yı penaltılar sonrasında 5–4 lük skorla geçip şampiyonluğa ulaştı. Baştan sona büyük çekişmenin devam ettiği mücadelede ilk yarıyı Su Arıza 1–0 önde sonlandırdı. Mücadelenin son dakikalarında iki taraf arasındaki karşılıklı ataklar sonucunda Stratejispor durumu 1–1 e getirdi. Finalin kazananını belirleyecek penaltı atışlarında iki takım oyuncuları için heyecan üst seviyedeydi. Yapılan penaltı atışları sonrası mücadeleyi 5–4 lük skorla kazanıp şampiyonluk kupasını kazanan takım Stratejispor oldu.