OSM'de Şehirli Atölyesi

Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, tarihten sanata, kültüre, estetiğe kadar şehir ve şehirciliğin konuşulacağı söyleşi programı düzenliyor. 30 Ocak Perşembe günü Ofis Sanat Merkezi’nde düzenlenecek programa Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Teyfur Erdoğdu, Sakarya Üniversitesi Öğretim Görevlileri Doç.Dr. Haşim Şahin ve Yrd. Doç. Dr. İsmail Hakkı Demir, Kamu Politikaları Enstitü Başkanı Tahsin Bulut ile Yalova Kent Konseyi Genel Sekreteri Hasan Soygüzel katılacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, kültürden sanata, tarihe ve estetiğe kadar şehir ve şehirli olmanın konuşulacağı söyleşi programı düzenliyor. Konu ile ilgili olarak Kent Konseyi’nden yapılan açıklamada, “30 Ocak Perşembe günü, Ofis Sanat Merkezi’nde Şehirli Atölyesi söyleşi programı düzenlenecektir. Etkinliğimize, Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Teyfur Erdoğdu, Sakarya Üniversitesi Öğretim Görevlileri Doç.Dr. Haşim Şahin ve Yrd. Doç. Dr. İsmail Hakkı Demir, Kamu Politikaları Enstitü Başkanı Tahsin Bulut ile Yalova Kent Konseyi Genel Sekreteri Hasan Soygüzel konuşmacı olarak katılacak. Saat 18.002da başlayacak programımıza tüm Sakaryalılar davetlidir” ifadelerine yer verildi.