Öğrencilerin Sinema Keyfi Devam Ediyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında, Arifiye Hacıköy Ortaokulu ve Kaynarca Karaçalı Esenbel İlköğretim Okulu öğrencileri ‘Madagaskar Penguenleri’ animasyon filmini sınıf arkadaşları ile birlikte izleme ayrıcalığı yaşadı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü Çözüm Masası Birimi tarafından düzenlenen sinema gösterimleri devam ediyor. Yenikent Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen gösterimde, Arifiye Hacıköy Orta Okulu ve Kaynarca Karacalı Esenbel İlköğretim Okulu öğrencileri, ‘Madagaskar Penguenleri’ animasyon filmini arkadaşları ile birlikte izleme keyfini yaşadı. Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, okullardan gelecek talepler doğrultusunda sinema gösterimlerinin eğitim öğretim yılı boyunca devam edeceği belirtildi.