Kent Orkestrasından Balkan Çıkartması

Kıyafetleri SAMEK hocaları tasarladı

Ekibin başında giden Büyükşehir Belediyesi Kültür-Sanat Şube Müdürü Cemal Karabaşoğlu, Sakarya’yı en iyi bir şekilde temsil edeceklerini söyledi. Karabaşoğlu, “Macaristan Hükümeti’nin davetlisi olarak gideceğimiz Macaristan’da konserler vereceğiz. Konserler 5 – 10 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Orkestramız bu turne için aylardır hazırlanıyordu. İnşallah şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bu turne için özel kıyafetler tasarlandı. Bunu özellikle belirtmekte fayda var. SAMEK hocalarımız yepyeni kıyafetler tasarladırlar. Bu kıyafetleri ilk defa giyeceğiz” diye konuştu. Büyükşehir Belediyesi’nden alınan bilgiye göre Balkan Turnesi’nden sonra Hollanda ve Almanya’da da turneler gerçekleştirilebileceği belirtildi.