Kent Konseyi'nden Girişimcilik Eğitimi

Sakarya Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından KOSGEB ile ortaklaşa düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda başladı. İlk derse Kent Konseyi Başkanı Ahmet İşgüzar, Genel Sekreter Alpay Şirin, Kadın Meclisi Başkanı Bilge Dikmen ve girişimci adayları katıldı. İlk derste kısa bir konuşma yapan Kent Konseyi Başkanı Ahmet İşgüzar, Kent Konseyi’nin Sakarya için güzel çalışmalara imza atacağına olan inancını dile getirerek, “Kent Konseyi olarak çalışmalarımıza hız verdik. Şehrimiz için güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum. Kadın Meclisimizin hazırladığı bu faydalı eğitim için kendilerine teşekkür ediyorum. Eğitim sonucunda eğitimleri tamamlayan 30 girişimci aday, 30 bin lira hibeyle ekonomik hayata merhaba diyecekler. Çalışmalarımızda bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu’na çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. İşgüzar’ın konuşmasının ardından ilk eğitim Mehmet Beşir Doğrusever’in verdiği KOSGEB Girişimcilik Destekleri eğitimi ile sona erdi.