Karapürçek'e Su Verildi

Yaşanan sel felaketinin ardından tahrip olan içmesuyu isale ve şebeke hatları onarıldı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından sel felaketinin hemen sonrasında başlatılan onarım çalışmaları dün gece tamamlandı. Sel felaketi nedeniyle Akyazı, Karapürçek ve Hendek Yeşilyurt'ta su kesintileri, Geyve'de de su yetersizliği sorunu yaşanıyordu. Ekipler yoğun çalışmaların ardından önce Akyazı, Hendek Yeşilyurt ve Geyve'deki sorunu çözüme kavuşturdular. Karapürçek'te yaşanan kesinti de dün gece tamamlanan çalışmayla son buldu. SASKİ ekipleri, Karapürçek Uludere kaynağında yaşanan sıkıntıyı dün gece tamir edildi ve ilçeye su verilmeye başlandı. Bu çalışmanın da tamamlanmasıyla şehirde su sorunun yaşandığı herhangi bir bölge kalmadı.