Büyükşehir Belediyesi YOLBAK ekipleri ilçelerde yürüttükleri “güvenli ulaşım” çalışmaları kapsamında Hendek’teki caddeleri yeni renklerine kavuşturarak trafik güvenliğini artırdı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi (YOLBAK) Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri ilçelerde hummalı bir çalışma yürütüyor. Kentin dört bir noktasında trafik güvenliğini artırmak ve konforlu bir ulaşım altyapısı oluşturmak için çalışan ekipler, Hendek’te yoğun bir mesai harcadı.

Trafik güvenliği
İlçedeki yol çizgilerini, yaya çizgilerini ve şeritleri yeni renklerine kavuşturan Büyükşehir ekipleri, trafik güvenliğini en üst seviyeye çıkardı. Bu çalışma kapsamında orta refüjlerin görüntüsü değişti, bordür boyaları ise bölgeye farklı bir görsellik kattı. Çalışmaların tüm ilçe ve bölgelerde devam edeceği bildirildi.

“Hız kesmeyeceğiz”
Trafik Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak, şehir genelinde trafik güvenliği ve düzeninin sağlanması için önemli adımlar atmaya devam ediyoruz. Bütün ilçelerimizde yol çizgisi, bordür boyama ve yaya geçitleri konusunda ihtiyaçları giderecek, yenileme çalışmalarına gece gündüz demeden hız kesmeyerek devam edeceğiz" ifadelerine yer verildi.